SEO Rank-rapporter rett i innboksen

Motta flotte og oversiktlige rapporter med komplett oversikt over hvor din virksomhet befinner seg i søkeresultatene til Google og andre søkemotorer.

Det har aldri vært lettere å følge med på virksomhetens nettaktiviteter, målt i SEO-plasseringer. Du kan konfigurere så mange rapporter du vil, og sende dem til relevante mottakere i virksomheten på gitte tidspunkter.

 

KOM I GANG GRATIS

"For de aller fleste virksomheter er Googles organiske trafikk en viktig kanal for generering av besøkende og dermed også salg eller henvendelser. Derfor er det viktig hele tiden å kunne overvåke virksomhetens organiske plasseringer på Google eller andre søkemotorer."

KOM I GANG GRATIS

"Vi lette etter et verktøy som kunne samle informasjon og data fra tjenestene vi bruker. Oppgaven syntes umulig, men så oppdaget vi Evolution360. Et fantastisk verktøy"

Salgssjef, Michael Lyngfeldt

"Vi har brukt Evolution360 i mer enn ett år og kan ikke klare oss uten de viktige markedsføringsdataene og uvurderlige leadsene vi får via Webleads-funksjonaliteten"

CEO, Brian A. E. Jørgensen.

"Vi jobbet aldri med potensielle kundeemner fra nettstedet vårt før vi fant Evolution360. Nå bruker vi verktøyet daglig i salgsavdelingen vår."

CEO, Søren Beyer