En reise mot større innsikt

Evolution360 ble etablert av Mogens og Morten Vilsen og Henrik Kristiansen. Formålet var å gi moderne virksomheter større innsikt og mer effektive verktøy for sine salgs- og markedsføringsaktiviteter – i ett system.

 

Bedre bunnlinje med innsikt, dokumentasjon og mange leads!

Utgangspunktet for Evolution360 er å gi virksomheter transparens og bedre oversikt over en til tider temmelig uoversiktlig mengde markedsføringsdata – sammenstilt og presentert på ett sted i et "keep it simple"-format som er intuitivt, enkelt og oversiktlig, uten å kompromisse på mengden data. Samtidig er det fullt fokus på innsamling av alle slags leads fra virksomhetens nettsted, som kan konverteres til salg, slik at virksomheten får mest mulig ut av markedsføringinnsatsen.

Resultatet er Evolution360 …

Men reisen er ikke over ennå. Vi utvikler nemlig hele tiden nye funksjoner og jobber alltid hardt for å levere topp kvalitet – og i all beskjedenhet synes vi faktisk at vi har lykkes svært bra. Så sikre er vi på produktet vårt at vi lar deg teste det ut helt gratis i 14 dager. Bare klikk her hvis du har lyst til å teste ut alle mulighetene Evolution360 byr på.

Medarbejdere

Mogens Vilsen, Partner - founder

Henrik Kristiansen, Partner - founder

Morten Vilsen, Partner - founder

Mikkel Rasmussen, Senior Software Developer

Gustav Borgen, Support Manager

Jesper Christiansen, Full Stack Developer

Henrik Jepsen Pedersen, Full Stack Developer

Minna Anker, Art Director